Web Analytics Made Easy - Statcounter

محدودیت های کرونایی تردد خودروها، طرحی عجیب و پر از ابهام، با ده ها سوال بی جواب بوده و دغدغه های جدی را برای مردم رقم زده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، اعلام شد که تردد خودروهای غیر بومی در سطح شهرها و معابر از شنبه اول آذر ماه ممنوع است و متخلفان مشمول جریمه می شوند، همچنین ممنوعیت تردد تمامی خودروها از ساعت ۲۱ الی ۴ در سطح شهر اعلام و مقرر شد افراد خاطی از طریق دوربین و پلیس اعمال قانون شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
موضوعی که ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است و سوال های زیادی در این باره دارند که بی پاسخ مانده است، جالب این که پلیس راهور نیز به جز همین 2 جمله، توضیح مشخصی در ارتباط با جزییات ای طرح ارائه نداده، گویا این طرح برای خودشان نیز ابهام هایی دارد. 
 
به اذعان مسئولان امر، تردد خودروهای غیر بومی در شهرهای سیستان و بلوچستان هم به تبع دیگر نقاط کشور ممنوع است، اما غافل از این که پلاک خودروی بسیاری از بومیان از دیگر شهرهای کشور است، افرادی که این روزها دچار سردرگمی شده اند که بر چه مبنایی امکان تردد ندارند و طی این مدت چه باید کنند، عده ای هم که به اقتضای شغلشان مجبور هستند در ساعت اعلام شده تردد کنند، نگرانی هایی در این باره دارند.
 
موضوعی که واکنش های زیادی را از سوی کاربران فضای مجازی در توییتر به همراه داشت، کاربرانی که این مصوبه را عجیب و مبهم می دانند.

کاسبی جدید دولت
 
در همین راستا یکی از کاربران در توییت خود نوشت: از همه قوانین عجیب این طرح که بگذرم دو تا سوال مهم بی پاسخه! تکلیف اونهای که ماشینشون پلاک شهرستانه چیه؟ تکلیف اون پزشک، پرستار، خبرنگار و یا نه بیماری که مجبوه بعد 9 بیاد بیرون چیه؟ کاسبی جدید دولته انگار فقط جریمه ها به قشر ضعیف فشار میاره وگرنه من که میرم سفر 2 میلیون جریمشم میدم مهم نی
   
کاربری دیگر با دغدغه ای متفاوت نوشت: من یک سوال دارم اگر کسی در این  طرح ممنوعیت تردد بین شهری، خدای نکرده عزیزی مثلا مادر یا پدرش رو در شهرستان از دست بده، چه کار باید بکنه؟ با ماشین خودش نمی تونه بره؟
یکی دیگر از کاربران هم نوشت: من که بومی استان سیستان و بلوچستانم اما پلاک ماشینم غیر بومیه پس تردد من تو سطح استان و شهرستان چطوری باید باشه؟ طرحی با ده ها سوال بی جواب ...
   
کاربری دیگر نیز که گویا به اقتضای شغلش دیرهنگام به خانه می آید، هم نوشت: محدودیت تردد 9 شب تا 4 صبح واقعیه؟ تکلیف منی که 1 شب بر می گردم خونه چیه
 
یکی دیگر از کاربران با اشاره به دغدغه برخی شاغلان نوشت: دوستم پیام داده، میگه الان که اعلام کردند از 21 تا 4 #تردد_ممنوع خوب تکلیف ما پرستارا که نوزار داریم و شیفت شب همسرمون بچه رو میاره بیمارستان تا بهش شیر بدیم چی میشه؟ یعنی همسرم هر شب جریمه میشه یا این که باید از شیر دادن بچه صرف نظر کنیم؟ خوب راست میگه تکلیف چیه؟  
  مشغله های ذهنی ...

کاربری دیگر در توئیتر نوشت: ولی ممنوعیت تردد از ساعت 9 شب تا 4 صبح برای کادر درمان و مشاغل شیفت شب کلی مشغله ذهنی به وجود آورده. چطور باید اعلام کنن که این زمان مجبور به تردد هستن؟!
   
یکی دیگر از کاربران توئیتر نوشت: یه اسنپ بگیرم شهرو بگردم ببینم ماشین شخصی بیرون هستن یا نه؟ راستی تاکسی های اینترنتی گفتن اکیه حالا سوال این هست که هر کی اسنپ ثبت نام کنه مشمول محدودیت نمیشه؟
   
  و اما سوال یکی دیگر از شهروندان این بود که تو شهرهای قرمز تردد از ساعت 9 ممنوه میشه؟ چجوریه؟ جریمه می کنند؟
   
عده ای از کاربران نیز باز هم از این فرصت برای شوخی و سرگرمی استفاده کرده و نوشتند: قراره تردد از ساعت 9 شب تا 4 صبح ممنوع بشه وضعیت کسانی مکه همچنان مهمونی میرن این میشه که: بچه ها شب بمونید صبح کله پاچه می زنیم و بعد برید
   
از فردا شب ساعت 9 فقط تردد کادر درمان در شهر مجازه چند بگیریم جابجاتون کنیم؟؟؟
   
انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: یکی دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

کد خبر 6097969

دیگر خبرها

  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • امباپه سوال خبرنگار را بی‌جواب گذاشت
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در راه‌های مازندران
  • اعمال محدودیت ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های مازندران
  • سوال جنجالی که ام باپه بی جواب گذاشت
  • مسافران آخر هفته بخوانند ؛ محدودیت‌ های ترافیکی جاده های شمالی
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در روز مراسم یادواره شهدای بازی دراز
  • یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو