Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@04:08:35 GMT

فیلم اول یا چندم، مسأله این است

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۳۹۰۲۰

فیلم اول یا چندم، مسأله این است

- حتماً تا الان فهرست فیلم‌های بخش نگاه نو جشنواره فیلم فجر امسالو دیدی. + بله دیدم متأسفانه! - متأسفانه؟ تأسفت برای چیه؟ باز رگ منتقدیت باد کرد اومدی زیرآب فیلما رو بزنی؟ + نه بابا زیرآب چیه؟ اولاً من هیچ کدوم از فیلمای امسالو ندیدم که بخوام درباره شون حرفی بزنم. در ثانی من مدت هاست دیگه نقد منفی رو فیلمای ایرانی نمی‌نویسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- حالا اونو بعداً ازت می‌پرسم که چرا. فعلاً بگو مشکلت با این فهرست چیه؟
+ می‌دونی اسم این بخش چیه؟
- بله دیگه. نگاه نو.
+ و می‌دونی چه فیلمایی به این بخش راه پیدا می‌کنن؟
- بله اونم می‌دونم. فیلمای اول فیلمسازا.
+ و می‌دونی که تو فهرستی که منتشر شده حداقل 4 تا فیلمساز هست که این فیلم اولشون نبوده؟
- چی میگی؟ یعنی فیلم دومی بودن؟
+ فیلم چهارمی هم داشتیم.
- شوخیه دیگه؟
+ اصلاً.
- مگه میشه؟ یعنی هیچ‌کس نبوده که بگه اینا قبلاً فیلم ساختن؟
+ و حتی اکران کردن. و حتی تو جشنواره‌های خارجی شرکت کردن.
- آخه مگه میشه یه همچین گاف بزرگی؟!
+ دِ نکته اش همینه که گاف نیست.
- نمی‌فهمم مگه اون فیلمسازا دروغ نگفتن و مسئولای جشنواره متوجه نشدن؟ این گافه دیگه.
+ نه خیر. نه فیلمسازا دروغ گفتن، نه مسئولا متوجه نشدن.
- روشن می‌کنی ما رو که داستان چیه؟
+ داستان ساده است. این یه باگِ قانونیه که متأسفانه هر سال هم اجرا میشه. بار اول نیست.
- چه باگی آخه؟ طرف فیلم ساخته دیگه. یا ساخته یا نساخته.
+ نه. قانون تو این مملکت خیلی عقب‌تر از این حرفاست.
- چه جوری یعنی؟
+ یعنی یه قانون داریم مال دو هزار سال قبل از میلاد مسیح که فیلما رو بر اساس نوع پروانه ساختشون تقسیم‌بندی می‌کنه؟
- یعنی دو نوع پروانه ساخت داریم؟
+ بله. پروانه ساخت سینمایی و ویدئویی. فیلمای قبلی که این دوستان ساختن پروانه ویدئویی داشتن. و این از نظر قوانین ارشاد و جشنواره، فیلم سینمایی محسوب نمیشه. فیلم ویدئوییه. پس اگه هزارتا فیلم هم ساخته باشی، وقتی پروانه هاشون ویدئویی باشه، با فیلم هزار و یکمی که پروانه اش سینماییه، می‌تونی به‌عنوان فیلم اولی در جشنواره فجر شرکت کنی.
- یا خدا. این دیگه چه قانونیه؟
+ هست دیگه!!
- آخه مگه ما اصلاً فیلم سینمایی و ویدئویی داریم دیگه؟
+ همون دیگه. سال‌ها و بلکه قرن هاست که ایران و همه دنیا از یه روش فیلمسازی استفاده می‌کنن که دیجیتالیه. ساخت فیلم با نوار سلولویید 35 میلی متری سال هاست در تمام دنیا ور افتاده و الان اگه بخوای همچی فیلمی در دنیا بسازی باید خیلی فیلمساز خوشبختی باشی که تهیه‌کننده ات برات دوربین 35 و نوار سلولویید جور کنه.
- خب پس چرا این قانونو اصلاح نمی‌کنن؟ خود تو که سال قبل عضو هیأت انتخاب بودی و احتمالاً به این مشکل برخوردی چرا هیچ تذکری ندادی؟
+ مطمئنی ندادم؟
- یعنی دادی؟
+ خیلی‌ها دادن. منم هم توی جلسات فیلم بینی مون، هم بعدش که یه جلسه رسمی داشتیم اینو تذکر دادم و خواهش کردم که این مشکل حل بشه.
- و؟
+ هیچی دیگه. امسال 4 تا فیلمساز داریم که همه شون بیش از یه فیلم ساختن و بازم تو این بخش هستن.
- خب خسته نباشین واقعاً.
+ بله. منم همینو می‌گم سایه جان. خسته نباشیم واقعاً.‌‌

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌ هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اعلان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با عنوان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری